ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Τα στατιστικά του Μέσι στα πρώτα 24 λεπτά συμμετοχής του με τη φανέλα της Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ρεμς στο ντεμπούτο του στην Ligue 1 | 29 Αυγούστου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ρεμς στο ντεμπούτο του στην Ligue 1 | 29 Αυγούστου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί μπαίνοντας ως αλλαγή στο 66ο λεπτό του αγώνα με την Ρεμς και πρόλαβε να έχει 21 πάσες εκ των οποίων οι 20 επιτυχημένες. Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του Pulga από την πρεμιέρα του.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κράτησε στον πάγκο τον Λιονέλ Μέσι στην αρχή του αγώνα της Παρί στην έδρα της Ρεμς, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ευτυχισμένους όλους τους φίλους των Παριζιάνων, αφού σήκωσε τον Pulga για ζέσταμα και τελικά τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο στο 66' αντί του Νεϊμάρ.

Το διάστημα που βρέθηκε στο χορτάρι ήταν πολύ μικρό για να κάνει τα μαγικά του ο Αργεντινός, που αντιμετωπίστηκε μάλιστα σε κάποιες φάσεις με ιδιαίτερη σκληρότητα από τους αντιπάλους, παρόλα αυτά μόνο λευκό δεν είναι το χαρτί όσον αφορά στα στατιστικά του.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος άσος έιχε 20/21 επιτυχημένες πάσες (ποσοστό 95%), 26 αγγίγματα της μπάλας, 4/5 κερδισμένες μονομαχίες, 1 ντρίμπλα, 1 επιτυχημένη διείσδυση και 3 κερδισμένα φάουλ, με τους φίλους της Παρί να μετρούν βέβαια αντίστροφα για το ματς με την Κλερμόν στο "Παρκ Ντε Πρενς" με την ελπίδα να δουν είτε το πρώτο του γκολ είτε την πρώτη του ασίστ με τη νέα του ομάδα.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ