ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τα πρώτα γκολ του Μήτρογλου με τη Φούλαμ

Τα πρώτα γκολ του Μήτρογλου με τη Φούλαμ

Δείτε τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει τα δύο πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Φούλαμ κόντρα στην Άστον Βίλα. Άπιαστο σουτ από τα 25 μέτρα το δεύτερο (video).

Ο Κώστας Μήτρογλου έδειξε με το καλημέρα την ποδοσφαιρική του κλάση, καθώς στο ντεμπούτο που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Φούλαμ μέσω της συμμετοχής του στην ομάδα Νέων του συλλόγου, "βομβάρδισε" δύο φορές την εστία της Άστον Βίλα (5-3 το τελικό σκορ).

Μία ημέρα μετά το αρχοντικό του ντεμπούτο, η Φούλαμ δημοσίευσε μέσω του επίσημου καναλιού της στο διαδίκτυο τα γκολ της αναμέτρησης, όπου αναμφίβολα highlight ήταν το δεύτερο γκολ του Έλληνα άσου.

Και αυτό γιατί ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με μία ασύλληπτη βολίδα από τα 25 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο "παραθυράκι" του αντίπαλου τερματοφύλακα.

"Ήταν ένα τρελό παιχνίδι και παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν φανταστικός, οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες.

Κρατήσαμε όμως καλά τη μπάλα και με εξαίρεση τα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου θεωρώ ότι παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο.

Δείξαμε χαρακτήρα ειδικά από τη στιγμή που η Βίλα πήρε το προβάδισμα οπότε δείξαμε πως είχαμε σωστή νοοτροπία", τόνισε αρχικά για το ματς ο τεχνικός της ομάδας Νέων, Κιτ Σάιμονς, ο οποίος έκανε και αναφορά στον Κώστα Μήτρογλου.

"Αφότου ο Κώστας έβαλε τα γκολ του, έκανε το ίδιο και ο Κόλει και ξαφνικά βρεθήκαμε στο 4-3. Είναι προφανές πως ο Κώστας πήρε χρόνο συμμετοχής για να ανεβάσει ταχύτητες και να βρεθεί σε φουλ αγωνιστική κατάσταση.

Δεν ήθελε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που ήταν πολύ ενθαρρυντικό, όπως επίσης και η γενικότερη προσαρμογή του".

"Δείτε τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει στην πρώτη του εμφάνιση με τη λευκή φανέλα της Φούλαμ U21 στη νίκη με 5-3 επί της Άστον Βίλα", αναφέρεται χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της Φούλαμ στο Twitter.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ