REX TIPS

Τα προημιτελικά του Euro, οι τραυματίες και ο Λουκάκου

Τα προημιτελικά του Euro, οι τραυματίες και ο Λουκάκου
AP PHOTO/KIRILL KUDRYAVTSEV, POOL

Ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα ματς της Παρασκευής (2/7) για τα προημιτελικά του Euro 2020.

Γεια είμαι ο Rex και σήμερα ξεκινούν τα προημιτελικά του Euro 2020.

Παίζουν οι πρώτοι με τους έβδομους

Βέλγιο-Ιταλία παίζουν το βράδυ και δίνονται ξεκάθαρο φαβορί οι Ιταλοί. Θα σας κάνω μερικές ερωτήσεις. Γνωρίζετε ποιά ομάδα είναι πρώτη στην βαθμολογία της FIFA: Γνωρίζετε σε ποιά θέση βρίσκονται οι Ιταλοί;. Θα σας δώσω εγώ την απάντηση. Οι Βέλγοι εδώ και δύο χρόνια είναι στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας της FIFA, οι Ιταλοί στην 7η. Γίνεται να παίζει ο 1ος με τον 7ο και να δίνεται απόλυτο φαβορί, ο 7ος; Και όμως συμβαίνει. Η νίκη του Βελγίου δίνεται στο 3,45 στη Stoiximan.

Οι δύο τραυματίες

Σε αυτήν την πραγματικότητα έχει παίξει σημαντικό ρόλο το γεγονός πως οι Ντε Μπρόινε, Αζάρ είναι τραυματίες. Όμως ο Rex δεν σταματά να ενημερώνεται. Στα Βέλγικα ΜΜΕ γράφουν, πως ο Αζάρ βγήκε μόλις ένιωσε τσίμπημα και την γλίτωσε την θλάση και ο Ντε Μπρόινε γλίτωσε με ένα αιμάτωμα. Και οι δύο θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην διοργάνωση και το πιο πιθανό είναι, έστω από τον πάγκο, να αγωνιστούν. Μην σας κάνει έκπληξη αν δούμε τον Ντε Μπρόινε στην ενδεκάδα. Ακόμα όμως και να μην ξεκινήσει, οι Βέλγοι από την προετοιμασία εκπαιδεύτηκαν να παίζουν χωρίς τον Ντε Μπρόινε και τον Εντέν Αζάρ και εκείνη την περίοδο δεν είχαν ούτε τον Βίτσελ διαθέσιμο.

Ο πρώτος σκόρερ

Προσέξτε τώρα: Το σίγουρο είναι πως αν συνεχίσουν οι Βέλγοι, θα έχουν στην διάθεση τους και τον Ντε Μπρόινε και τον Εντέν Αζάρ. Το Βέλγιο, δίνεται 4ο φαβορί και προσφέρεται σε απόδοση 8,50 από την Stoiximan για να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο Λουκάκου είναι με διαφορά ο πιο καυτός, ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός της διοργάνωσης. Έχει πετύχει 3 γκολ και βρίσκεται δύο γκολ πίσω από τον Ρονάλντο που έχει σταματήσει. Αν οι Βέλγοι δώσουν και τα τρία παιχνίδια θα πετύχει τα γκολ που χρειάζεται για να βγει πρώτος σκόρερ του τουρνουά. Δίνεται σε απόδοση 5,00 από την Stoiximan να πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Λουκάκου.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ