ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε ρυθμούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε ρυθμούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία με τους προημιτελικούς αγώνες που ξεκινούν αύριο στην Αγία Πετρούπολη.

Στις 19:00, θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας Ελβετία-Ισπανία και θα ακολουθήσει στις 22:00, στο Μόναχο, το ντέρμπι Βέλγιο-Ιταλία. Το Σάββατο, στις 19:00, στο Μπακού, θα γίνει το παιχνίδι Τσεχία-Δανία και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί, στις 22:00, στη Ρώμη με το ματς Ουκρανία-Αγγλία..

Όσο πλησιάζουμε στο μεγάλο τελικό του Wembley, οι αγώνες γίνονται όλο και πιο καθηλωτικοί και το στοιχηματικό ενδιαφέρον εκτοξεύεται. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην διασκέδαση του κόσμου παίζουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, που έχουν ντυθεί στα χρώματα της διοργάνωσης και υποδέχονται καθημερινά τους πελάτες που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στις εκατοντάδες επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε ρυθμούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
OUSTAMPASIDI VALENTINA

Ο κ. Γιάννης Παστός είναι υπεύθυνος ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 46-48 που λειτουργεί από το 2018. Όπως εξηγεί, «σε αυτή τη διοργάνωση η εμπειρία διασκέδασης και στοιχηματισμού που προσφέρουμε στο κατάστημα είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ. Κι αυτό γιατί, εκτός από τις πλούσιες στοιχηματικές επιλογές, ο κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει στις οθόνες του καταστήματος και αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο για τη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, προβάλλεται η δημοφιλής εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time, με διπλό επεισόδιο κάθε Τρίτη και Παρασκευή, η οποία φιλοξενεί τους «ειδικούς» του ποδοσφαίρου που αναλύουν όλους τους αγώνες. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ είχε δημιουργήσει μια σειρά ειδικών βίντεο, με πρωταγωνιστές παίκτες και προπονητές από την Εθνική Ομάδα, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι έδιναν τη δική τους ματιά για τους μεγάλους αγώνες, τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τους σταρ του τουρνουά».

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε ρυθμούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές κάθε μέρα

Για τους αγώνες της φάσης των «8», όπως και για όλους τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει καθημερινά εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές. «Μεγάλο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες συγκεντρώνει η μάχη για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, καθώς και τα μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τον νικητή του Ευρωπαϊκού, την ομάδα που θα φτάσει στον τελικό, το ζευγάρι του τελικού, τον νικητή της διοργάνωσης με διπλή ευκαιρία και τον όμιλο του νικητή. Γενικότερα, εκτός από τις καθημερινές προσφορές και επιλογές, σε όλη τη διοργάνωση το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις προωθητικές ενέργειες: «Σκορ 3», «2-0 & Έληξε», «Boost Νίκης», «Επιστροφή Στοιχήματος» και τα «Power Combo», τονίζει ο κ. Παστός.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε ρυθμούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ