Τα πανηγύρια στα αποδυτήρια

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και τον τρόπο που πανηγύρισαν οι "ερυθρόλευκοι" την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Super League.
Μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ξεκίνησε η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του 41ου στην ιστορία των Πειραιωτών.
Μετά την απονομή και τους πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ήρθε το γλέντι στα αποδυτήρια, όπου οι “ερυθρόλευκοι” το διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Την παράσταση έκλεψαν οι Μασάντο, Ρομπέρτο και Ολαϊτάν. Ο Πορτογάλος, γνωστό πειραχτήρι και φαρσέρ, έκανε πλάκα στους συμπαίκτες του και φόρεσε μαι ράστα περούκα για τις ανάγκες της… φωτογράφησης.
Ο Ισπανός γκολκίπερ πήρε το κεφάλι της στολής του Λεόνε, το φόρεσε και πανηγύριζε, κρατώντας και μια σαμπάνια. Ο Βαλντές πήρε από το χέρι τον Ολαϊτάν και τον έβαλε ανάμεσα στους συμπαίκτες του που τον αγκάλιασαν και ξεκίνησαν τραγούδια και… λούσιμο.
Οι Φουστέρ και Μίτσελ ασπάστηκαν έναν έναν όλους όσους βρίσκονταν στα αποδυτήρια, ενώ ο Ιμπαγάσα πείραζε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι στα αποδυτήρια: