PREMIER LEAGUE

Τα όμορφα μηνύματα των Ίντερ και Τότεναμ σε Έρικσεν μετά το deal με την Μπρέντφορντ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της Δανίας στην πρεμιέρα του Euro 2020 απέναντι στην Φινλανδία | 12 Ιουνίου 2021
Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της Δανίας στην πρεμιέρα του Euro 2020 απέναντι στην Φινλανδία | 12 Ιουνίου 2021 @2021 STUART FRANKLIN/POOL VIA AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει στη δράση μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και οι δύο προηγούμενες ομάδες του, Ίντερ και Τότεναμ, έσπευσαν να τον καλωσορίσουν με το που έγινε γνωστή η συμφωνία του με την Μπρέντφορντ.

Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, μετά από την καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία στην πρεμιέρα του Euro 2020 (12 Ιουνίου 2021), κράτησε τον Κρίστιαν Έρικσεν για 7,5 μήνες εκτός επαγγελματικής δράσης, όμως όλα δείχνουν πως είναι θέμα ημερών η επιστροφή του στα γήπεδα.

Και αυτό γιατί την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου έκλεισε το deal του 29χρονου Δανού μέσου με την Μπρέντφορντ, με το νεοφώτιστο σύλλογο της Premier League να ανακοινώνει την απόκτησή του για τους επόμενους έξι μήνες.

Αυτό σημαίνει πως θα γίνει ο πρώτος παίκτης με εμφυτευμένο απινιδωτή που θα πάρει μέρος στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, με την είδηση της επιστροφής του στα γήπεδα να σκορπάει ενθουσιασμό στους φίλους του ποδοσφαίρου και αυτό να αποτυπώνεται μάλιστα μέσα από δύο διαδικτυακές αντιδράσεις.

Αυτές των δύο προηγούμενων ομάδων του, με τις Ίντερ και Τότεναμ να σπεύδουν να συγχαρούν τον Έρικσεν μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter για την όμορφη αυτή εξέλιξη της καριέρας του.

"Καλή τύχη για τη νέα περιπέτειά σου Κρίστιαν Έρικσεν. Είμαστε χαρούμενοι που σε βλέπουμε πίσω στα γήπεδα. Για πάντα νερατζούρο", ήταν το γλυκό μήνυμα των Μιλανέζων, ενώ από την πλευρά της η Τότεναμ, στην οποία αγωνίστηκε για 6,5 χρόνια ο Έρικσεν πριν μετακομίσει στην Ίντερ, έκανε το εξής σχόλιο: "Είναι ωραίο που σε βλέπουμε ξανά στην Premier League Κρίστιαν Έρικσεν".

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ