Τα… μαύρα διαμάντια του Κωνσταντινίδη

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αφρική με σκοπό να να εντοπίσει υποψήφιο μεταγραφικό στόχο για το "Δικέφαλο".
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, βρίσκεται από το περασμένη Παρασκευή (7/10) στην Αφρική με σκοπό να παρακολουθήσει παιχνίδια των Προκριματικών Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (δεν έγιναν γνωστά ποια) και να διερευνήσει την αγορά, θέλοντας να εντοπίσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για το “Δικέφαλο”.
Οι κινήσεις του Κωνσταντινίδη έχουν τη σύμφωνη γνώμη του Λάσλο Μπόλονι και σίγουρα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη έχοντας πολλά ονόματα στην ατζέντα του.
Άλλες πληροφορίες έλεγαν ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πήγε με συγκεκριμένα ονόματα στο μπλοκάκι του, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν είδε κι άλλους παίκτες.
Η αγορά της Αφρικής δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ, εκτός από την Αίγυπτο, και οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” έχουν την πεποίθηση ότι μπορούν να εντοπίσουν κάποιο “μαύρο διαμάντι” που θα ενισχύσει τους “ασπρόμαυρους” στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ή και αργότερα.