STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Δεν ήταν λίγα τα γκολ που είχε η 2η αγωνιστική της Super League. Δείτε και τα τα 17 γκολ που μπήκαν στα οκτώ παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Μια κεφαλιά του Κασάμι (47') και άλλη μια από τον Κούσα (79'), έγραψαν το τελικό 1-1 στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό.

Η Καλλονή στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στην ιστορία της στην Super League στην Μυτιλήνη επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη, με γκολάρες των Καλτσά και Γιορέντε.

Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στην ισοπαλία (1-1) με τον Ακόστα να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και τον Τζάνη να ισοφαρίζει.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα από τα "Περιβόλια" με γκολ των Αθανασιάδη (39'), Σαλπιγγίδη (52'), Μακ (82') και ΣΚόνδρα (89').

Ο Αστέρας Τρίπολης βρέθηκε να κυνηγάει από το πρώτο λεπτό λόγω του γκολ του Κονέ, όμως, απάντησε με δύο τέρματα του Ρόλε (23' και 66').

Αλώβητος έφυγε από τον Βόλο ο Ατρόμητος, ο οποίος με γκολ του Φυτανίδη (25') έκαμψε την αντίσταση της Νίκης και έγινε η μόνη ομάδα που διατήρησε το απόλυτο.

Δεν είχε γκολ το παιχνίδι της Ξάνθης με την Κέρκυρα, αλλά οι καλές φάσεις δεν έλειψαν και για τις δύο ομάδες.

Νίκη με μεγάλη δυσκολία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρέθηκε να χάνει στο 85' από το γκολ του Μπουμάλ και τελικά ανέτρεψε την κατάσταση με τους Ατζαγκούν (91') και Πέτρις (94').

Απομένει το παιχνίδι της Κρήτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Βέροια, το οποίο θα γίνει τη Δευτέρα(21.30).

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-1

ΑΕΛ Καλλονής - Εργοτέλης 2-0

Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 2-1

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-4

Νίκη Βόλου - Ατρόμητος 0-1

Ξάνθη - Κέρκυρα 0-0

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 2-1

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ