ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης

Τα γκολ στο Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός, αν και προηγήθηκε απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, ηττήθηκε τελικά με 1-2, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο και αποκλείστηκε (VIDEO).

Με αυτογκόλ του Αρσλάναγκιτς, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 1-0 της Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, αποκτώντας σκορ πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Στο 17', ο Μπεργκ έκλεψε την μπάλα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή κι επιχείρησε την παράλληλη μπαλιά. Στη φάση μπήκε ο Αρσλάναγκιτς, ο οποίος έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ισοφάριση για τους Βέλγους ήρθε στο 36' με τον Εμπομπό. Εξαιρετική μπαλιά του Ντε Καμάργκο για τον Εμπομπό, ο οποίος πλάσαρε με πολύ ωραίο τρόπο πάνω από τον Κοτσόλη για το 1-1.

Ο Εμποκού στο 41' έκανε την πλήρη ανατροπή, όταν σούταρε από διαγώνια θέση με το δεξί και έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο αριστερό παραθυράκι του γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν μπορούσε να αποκρούσει.

Στην επανάληψη δεν σημειώθηκε κάποιο άλλο τέρμα, με τους "πράσινους" να έχουν δυο δοκάρια, να χάνουν ευκαιρίες, αλλά τελικά να μην αλλάζει το σκορ και αποκλείστηκαν από την συνέχεια των προκριματικών του Champions League.

Δείτε τα γκολ του αγώνα, αλλά και τις μεγάλες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στο 2ο ημίχρονο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ