ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τα φιλικά προετοιμασίας της Νίκης Βόλου

Τα φιλικά προετοιμασίας της Νίκης Βόλου

Η Νίκη Βόλου, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στο Πήλιο, θα δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Εξάλλου, με την υπογραφή τριών κορυφαίων YouTubers η φανέλα της Νίκης Βόλου στη νέα εποχή.

Η Νίκη Βόλου, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στο Πήλιο, θα δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τα φιλικά θα λάβουν χώρα από 31 Αυγούστου ως την 1η Οκτωβρίου και θα είναι με Ηρακλή Λάρισας, Απόλλωνα Λάρισας, Βέροια, ΑΕΛ και Μακεδονικό. Με εξαίρεση το τελευταίο ματς, τα άλλα τέσσερα θα δοθούν στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης με ώρα έναρξης 18.00.

Αναλυτικά τα φιλικά:

"31/8: Ηρακλής Λάρισας

4/9: Απόλλων Λάρισας

11/9: Βέροια

17/9: ΑΕΛ

1/10: Μακεδονικός (εκτός έδρας, 17.00)

*Όλα τα ματς (εκτός αυτό με τον Μακεδονικό) θα δοθούν στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης με ώρα έναρξης 18.00".

Με την υπογραφή τριών κορυφαίων YouTubers η φανέλα της Νίκης Βόλου στη νέα εποχή

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο Αλέξης, ο Δημήτρης και ο Μιχάλης, τρία αδέρφια από τον Βόλο και φανατικοί υποστηρικτές της Νίκης, βάζουν φέτος την υπογραφή τους στη νέα φανέλα.

Οι TechItSerious θα υπογράφουν κάθε δραστηριότητα της ομάδας στα social media και με τους σχεδόν μισό εκατομμύριo subscribers, 154.000 followers στο Instagram και πάνω από 36.000 likes στη σελίδα τους στο facebook, οι TechItSerious θα αποτελούν πλέον το όχημα που θα μεταφέρει τη Νίκη Βόλου στη νέα εποχή!

Η ομάδα της Μαγνησίας, όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της, στοχεύει να περάσει τα σύνορα της Μαγνησίας, να ταξιδέψει σ’ όλη την Ελλάδα, κερδίζοντας ακόμα περισσότερο τη νέα γενιά. Επίσης, κατά τη διάρκεια της σεζόν θα γίνουν διάφορες δράσεις και giveaways.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ