Τα είπε με Σα Πίντο ο Σίσιτς

INTIME SPORTS
Ο Μίρνες Σίσιτς βρέθηκε την Τρίτη στο Ηράκλειο, πήγε στο "Βαρδινογιάννειο", και είχε την πρώτη του συνομιλία με τον νέο τεχνικό της ομάδας ενώ γνώρισε και τους νέους του συμπαίκτες.
Στο Ηράκλειο βρίσκεται από την Τρίτη το πρωί ο Μίρνες Σίσιτς ο οποίος συμφώνησε να επιστρέψει στον ΟΦΗ και να συνεχίσει την καριέρα του στους Κρητικούς.
Ο Σλοβένος μάλιστα πήγε στο “Βαρδινογιάννειο” και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας ενώ γνώρισε από κοντά τον νέο τεχνικό της ομάδας της Κρήτης, τον Πορτογάλο Σα Πίντο, αλλά και τους νέους του συμπαίκτες.
Σε ότι είχε να κάνει με την προπόνηση σε αυτή δόθηκε έμφαση στην τακτική. Στο πρόγραμμα πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των Φραγκουλάκη και Δασκαλάκη που έκαναν θεραπεία.
Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη το πρωί στο αθλητικό κέντρο και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ με την Καλλονή για το Κύπελλο