ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν σε καλό κλίμα Αλαφούζος, Βγενόπουλος

Ex-footballer Rio Ferdinand poses for the media during a press conference at York Hall, London, Tuesday, Sept. 19, 2017. Former England and Manchester United defender Rio Ferdinand is looking to become a professional boxer. The 38-year-old Ferdinand will be trained by former WBC super-middleweight champion Richie Woodhall, who has worked with Britain's Olympic team. The retired soccer player's move into boxing is linked to a betting company renowned for stunts. (Dominic Lipinski/PA via AP) Dominic Lipinski/PA via AP

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Ανδρέας Βγενόπουλος συναντήθηκαν την Τετάρτη και συνομίλησαν σε πολύ καλό κλίμα για τα θέματα που άπτονται του Παναθηναϊκού.

Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ανδρέα Βγενόπουλο που διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο ισχυρός άνδρας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ήταν αυτός που επιδίωξε την επαφή με τον “Mr MIG” ώστε να συζητήσει με τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο της πράσινης ΠΑΕ για θέματα που άπτονται του Παναθηναϊκού.

Το τι ειπώθηκε στο τετ α τετ ραντεβού των δυο ανδρών ελάχιστοι γνωρίζουν και φυσικά και οι δυο έχουν αποφασίσει να μην βγει κάτι προς τα έξω. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δυο τους συζήτησαν για το αν ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα μπει στην τρέχουσα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου καθώς και το ποιες είναι οι ενστάσεις που είχε ο “Mr MIG” αναφορικά με το γήπεδο στον Βοτανικό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα με τους δυο άνδρες να μιλάνε και για το αγωνιστικό κομμάτι ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να γίνουν γνωστά κάποια από τα θέματα που συζήτησαν οι δυο άνδρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ