ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για τη θέση “1”

INTIME SPORTS

Η διάθεση για αξιολόγηση των τερματοφυλάκων που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Υπό ποια προϋπόθεση οι επιτελείς του "Δικεφάλου" θα κινηθούν για απόκτηση γκολκίπερ.

Ενα από τα ζητήματα που απασχολούν τον Γιώργο Δώνη είναι αυτό των τερματοφυλάκων. Ο Ελληνας προπονητής επιθυμεί να δουλέψει με τέσσερις γκολκίπερ, οι οποίοι την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Είναι οι Κρέσιτς Γλύκος, Μελίσσας και ο Γιακουμής, ο οποίος, πιθανόν, να επιστρέψει από τον δανεισμό του και αποτελεί έναν από τους παίκτες που θα τσεκαριστούν στις 20 Ιουνίου.

Η απόκτηση τερματοφύλακα δεν είναι στην παρούσα φάση πρώτη προτεραιότητα, χωρίς, βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνονται ανάλογες σκέψεις, αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαντάζει πιο κοντινό μόνο εάν πάρει μεταγραφή ο Ντάριο Κρέσιτς. Πάντως, με τη στάση που κρατάει ο Κροάτης και σύμφωνα με τις δηλώσεις του ατζέντη του, στόχος του είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να παλέψει για την καθιερωσή του.

Οσον αφορά τον Χαλκιά δεν φαίνεται ότι βρίσκεται στο πλάνο με δεδομένο πως υπάρχει απόφαση για ανανέωση.

Ενδεχομένως, πάντως, στο θέμα των γκολκίπερ πολλά να κριθούν και από την αξιολόγηση που θα γίνει το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ