ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Τα δάκρυα χαράς του Σουάρες και τα βέλη στην Μπαρτσελόνα

Τα δάκρυα χαράς του Σουάρες και τα βέλη στην Μπαρτσελόνα
TWITTER/LALIGA

Ο Λουίς Σουάρες έβαλε στο στόχαστρο την Μπαρτσελόνα, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ατλέτικο, για τον τρόπο που του φέρθηκαν την περσινή σεζόν, τονίζοντας ότι τον υποτίμησαν με τη στάση τους.

Λίγη ώρα μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της La Liga, ο Λουίς Σουάρες αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα και τον τρόπο που του φέρθηκαν την περσινή χρονιά, ενώ δεν έκρυψε ότι τον υποτίμησαν με τη στάση τους απέναντί του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουάρες: "Είναι μια κατάσταση που πρέπει να βιώσει κάποιος. Ήταν ο τρόπος με τον οποίο με υποτίμησαν. Ευχαριστώ την Ατλέτικο Μαδρίτης που μου άνοιξε την πόρτα και μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: "Τους ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι έχω ακόμη αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα η δουλειά οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή είναι να βοηθήσει την ομάδα του, είτε βάζοντας γκολ, είτε κάνοντας οποιαδήποτε άλλη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Η Ατλέτικο έχει κάνει σπουδαία χρονιά, είχε σταθερότητα και κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό γιατί υποφέραμε και μετά ήρθε η δικαίωση. Βιώσαμε δυσκολίες φέτος. Δεν ήταν φυσιολογική η μεγάλη διαφορά που είχαμε. Η Ατλέτικο ήταν προετοιμασμένη να υποφέρει και σιγά-σιγά καταφέραμε τον στόχο μας".

Όσο για τον Μέσι: "Μου ευχήθηκε καλή τύχη ο Λιονέλ. Όχι δεν θα έρθει στην Ατλέτικο ο Μέσι".

Photo Credits: twitter/LaLiga

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ