ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα απίστευτα ελληνικά του Κάιπερς μετά το Λαμία - Ολυμπιακός

Ο Κάιπερς μετά το γκολ του στο Λαμία - Ολυμπιακός
Ο Κάιπερς μετά το γκολ του στο Λαμία - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Ούγκο Κάιπερς δεν βρίσκεται πολύ καιρό στην Ελλάδα, αλλά μετά το Λαμία - Ολυμπιακός, στο οποίο έβαλε και γκολ, το πρώτο του με τα "ερυθρόλευκα", απάντησε στα ελληνικά προκαλώντας πολύ μεγάλη εντύπωση. (VIDEO)

Ο Ούγκο Κάιπερς πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2017 για λογαριασμό του Εργοτέλη. Στην πρώτη του σεζόν έβαλε 22 γκολ σε 30 συμμετοχές με την ομάδα του Ηρακλείου. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο την έχασε, διότι δεν συμφώνησε με την ΑΕΚ με την οποία είχε δώσει τα χέρια ο Εργοτέλης και τέθηκε εκτός ομάδας, με αποτέλεσμα να περάσει τον περισσότερο καιρό στη χώρα του.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Βέλγος επιθετικός υπέγραψε στον Ολυμπιακό, αλλά δόθηκε δανεικός στην Αζαξιό. Φέτος έμεινε στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων" και στην τρίτη του συμμετοχή, την Κυριακή (13/12) με τη Λαμία, έβαλε το πρώτο του γκολ.

Μετά το παιχνίδι ο 23χρονος μίλησε στη Nova και προκάλεσε τον θαυμασμό όσων τον παρακολούθησαν διότι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις στα ελληνικά. Παρά το σύντομο διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, προκαλούν πραγματικά εντύπωση οι απαντήσεις του.

Δείτε το video:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ