ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Σύζυγος Νάβας για Σέρχιο Ρίκο: "Αυτός ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα"

Ο Σέρχιο Ρίκο σε αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Σέρχιο Ρίκο σε αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν DAVID RAMOS/POOL PHOTO VIA AP

Ο Σέρχιο Ρίκο παραμένει στο νοσοκομείο μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, λόγω πτώσης από άλογο. Η σύζυγος του συμπαίκτη του στην Παρί κι επίσης τερματοφύλακα, Κέιλορ Νάβας, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στήριξης.

Ο Σέρχιο Ρίκο συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Virgen del Rocío μετά το ατύχημα που είχε ύστερα από την πτώση του από άλογο. Ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει διασωληνωμένος, αλλά η κατάστασή του έχει βελτιωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η σύντροφος του Κέιλορ Νάβας, συμπαίκτη του στον γαλλικό σύλλογο, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στήριξης στον 29χρονο Ισπανό. Είναι γνωστό ότι οι δύο τερματοφύλακες και οι σύντροφοί τους κάνουν παρέα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Σέρχιο Ρίκο και ο Κέιλορ Νάβας με τις συζύγους τους
Ο Σέρχιο Ρίκο και ο Κέιλορ Νάβας με τις συζύγους τους INSTAGRAM / @ALBASILVAT

Μάλιστα, κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε με το φιλικό ζευγάρι χρησιμοποίησε ένα εδάφιο από την Βίβλο, συνοδευόμενό από πολύ συγκινητικά λόγια: "Ο φίλος αγαπά ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσει, στις αντιξοότητες γεννήθηκε ο αδελφός. Παροιμίες 17:17. Άλμπα Σίλβα και Σέρχιο Ρίκο".

"Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε, τους αγαπάμε. Φίλοι μας, σας περιμένουμε να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να κλάψουμε, να φάμε, να προσευχηθούμε. Έλα φιλαράκι, αυτός ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα στη γη. Εδώ είμαστε οικογένεια"

Η σύζυγος του Ισπανού μόλις είδε την δημοσίευση της φίλης της έσπευσε να σχολιάσει από κάτω: "Οι τέσσερις μας θα γελάσουμε ξανά όπως πάντα, φίλοι".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ