ΟΦΗ

Σύρραξη στο Φίτεσε - ΟΦΗ μετά από φάουλ του Νέιρα, που αποβλήθηκε

Σύρραξη στο Φίτεσε - ΟΦΗ μετά από φάουλ του Νέιρα, που αποβλήθηκε
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Φίτεσε στην Ολλανδία το βράδυ της Τρίτης (26/7) ξέφυγε πολύ από το φιλικό χαρακτήρα της, με ένα δυνατό μαρκάρισμα του Χουάν Νέιρα να προκαλεί την αποβολή του και να φέρνει σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι μεταξύ του ΟΦΗ και της Φίτεσε στην Ολλανδία (τρίτο κατά σειρά για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια επί ολλανδικού εδάφους μετά από εκείνα με Ουτρέχτη και Εξέλσιορ) ήταν φιλικού χαρακτήρα, με τους παίκτες όμως των δύο ομάδων να δείχνουν με τη συμπεριφορά τους πως δεν το αντιμετώπισαν έτσι.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου άναψαν τα αίματα με κάποιο δυνατό μαρκάρισμα σε παίκτη του ΟΦΗ, ενώ στο 41ο λεπτό η κατάσταση ξέφυγε, με τον Χουάν Νέιρα να κάνει ένα δυνατό μαρκάρισμα με τα δύο πόδια από πίσω πάνω στον Μάνχουφ και να ακολουθεί γενικευμένη σύρραξη.

Ο παίκτης σηκώθηκε οργισμένος από το χορτάρι για να "ζητήσει το λόγο" από τον ποδοσφαιριστή των Κρητικών και στον καυγά ενεπλάκησαν και άλλοι παίκτες, με τον διαιτητή να μη έχει άλλη επιλογή από το να δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Αργεντινό και να ηρεμούν έτσι τα πνεύματα, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ