ΑΕΚ

Συνεργασία ΑΕΚ - Ατλέτικο Μορέλια για την ανάδειξη Μεξικανών ποδοσφαιριστών

Συνεργασία ΑΕΚ - Ατλέτικο Μορέλια για την ανάδειξη Μεξικανών ποδοσφαιριστών
Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μορέλια με τον Ορμπελίν Πινέδα INSTAGRAM: JIHB33

Μια συνεργασία με την Ατλέτικο Μορέλια ξεκίνησε η ΑΕΚ με στόχο την ανάδειξη Μεξικανών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της μέσω Instagram, ευχαριστώντας τον Ματίας Αλμέιδα για τη συμβολή του.

Ο Χοσέ Λουίς Ιγκέρα, πρόεδρος και ιδιοκτήτης της μεξικανικής Ατλέτικο Μορέλια, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, γνωστοποιώντας την έναρξη της συνεργασίας των δύο συλλόγων.

Η συνεργασία αυτή θα είναι στο πλαίσιο της ανάδειξης Μεξικανών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, όπως επισημαίνει και η ιστοσελίδα soyfutbol. Ο πρόεδρος της Μορέλια, ευχαρίστησε τον Ματίας Αλμέιδα για τη συμβολή του στην επίτευξη της συμφωνίας μέσω του post του και του ευχήθηκε πρωταθλήματα και συμμετοχή στο Champions League με τους κιτρινόμαυρους.

"Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Ματίας για τη βοήθειά σου και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξες στο να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία με την ΑΕΚ. Πάντα πίστευες στο Μεξικάνικο ποδόσφαιρο και αυτό σε ευχαριστεί.

Είμαι σίγουρος πως θα αφήσεις το σημάδι σου στην ΑΕΚ, όπως κάνεις πάντα, με τα πρωταθλήματα που θα κερδίσεις και τη φιλοσοφία σου. Είμαι σίγουρος πως θα οδηγήσεις την ομάδα ξανά στο Champions League πολύ σύντομα, το αξίζεις", έγραψε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μορέλια στο Instagram.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΞΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ