ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Συνεχίζονται οι κόντρες

Συνεχίζονται οι κόντρες
New Image

Οι κόντρες στην Καστοριά συνεχίζονται για την ιστορική ομάδα

Ο Νίκος Γιαννάκης κατηγόρησε τον Βασίλη Χριστόπουλο ότι είναι έμμισθος, ενώ τόνισε ότι η απόφαση να μην κατέβει η ομάδα με αντίπαλο τον ΠΑΟΝΕ ήταν υποκινούμη. Ο Νίκος Γιαννάκης υποστήριξε ότι οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν αλλά "κάποιοι" δεν τους το επέτρεψαν. Ο Βασίλης Χριστόπουλος απάντησε ότι ο μόνος παίκτης που πήγε στο πούλμαν ήταν ο νεαρός εκπαιδευόμενος Σωκράτης Χρηστόπουλος, ο οποίος μάλιστα όταν συνειδητοποίησε ότι δεν θα τον ακολουθούσαν άλλοι ποδοσφαιριστές, αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Θεσαλλονίκη.
Πέραν αυτών, ο Γιαννάκης υποστήριξε ότι ο Χριστόπουλος λάμβανε μισθό της τάξης των 800 ευρώ επί εποχής Παναγιώτη Σπυρόπουλου για να εκτελεί καθήκοντα υπεύθυνου Τύπου της ΠΑΕ και επειδή ζήτησε από τον Δανιηλίδη 1.000 ευρώ μηνιαίως για να συνεχίσει και ο πρόεδρος αρνήθηκε, ο Χριστόπουλος αποφάσισε να κάνει "πόλεμο" στην ομάδα! Ο τελευταίος απάντησε ότι ουδέποτε πήρε χρήματα για να εκτελεί χρέη υπεύθυνου Τύπου και εργάζεται αμισθί, προσθέτοντας ότι ακόμα και να λάμβανε μισθό, δεν υπάρχει κάτι κακό ή αφύσικο σε αυτό, καθώς όσες ομάδες διαθέτουν υπεύθυνο Τύπου σε επαγγελματικό επίπεδο, τον πληρώνουν κανονικά.

Ο Γιαννάκης επίσης ενημέρωσε ότι ο Δανιηλίδης είχε την πρόθεση να στείλει όλα τα δελτία των ποδοσφαιριστών της Καστοριάς στη Θεσσαλονίκη πριν από το ματς με τον ΠΑΟΝΕ (αλλά "κάποιοι" τον εμπόδισαν) και πως με αυτό τον τρόπο θα εξασφάλιζε αναβολή του αγώνα, ώστε η ομάδα να μη μηδενιστεί!!! Ο Χριστόπουλος τον αποκάλεσε "άσχετο" και του τόνισε ότι ο ΚΑΠ δεν αναφέρει πουθενά τέτοια πράγματα...

Τέλος, ο Χριστόπουλος ζήτησε από τον Γιαννάκη να μεταφέρει στον Τάκη Δανιηλίδη την ακόλουθη πρόταση: Να του παραδώσει τις μετοχές χωρίς ανταλλάγματα, ώστε ο Χριστόπουλος να τις διαθέσει σε Καστοριανούς επιχειρηματίες, εφόσον φυσικά βρει ενδιαφερόμενους. Ο Γιαννάκης τον ρώτησε γιατί δεν καταθέτει την πρότασή του απευθείας στον Δανιηλίδη, με τον Χριστόπουλο να απαντάει χαρακτηριστικά: "Διότι ακόμα και στη γιορτή του που του τηλεφώνησα, δεν το σήκωσε...".





TAGS ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ