ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Συνάντηση σε καλό κλίμα για γηπεδικό

Συνάντηση σε καλό κλίμα για γηπεδικό

Σε θετικό κλίμα και με σκοπό να υπάρξει βοήθεια του Δήμου Καισαριανής στον Εθνικό Αστέρα έγινε η συνάντηση του Δημάρχου Καμπάκα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αδαμάκη.

Μία ακόμη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καισαριανής Αντώνη Καμπάκα, είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας Βασίλης Αδαμάκης, σε μία προσπάθεια αν διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με το Εθνικό Στάδιο Καισαριανής.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την συνάντηση έμεινε ο πρόεδρος της Καισαριανιώτικης ομάδας καθώς διαπίστωσε την αμέριστη κατανόηση από τον Δήμαρχο και παράλληλα την πρόθεση να βοηθήσει ουσιαστικά τον σύλλογο που δοξάζει την πόλη.

Ο Βασίλης Αδαμάκης ανέλυσε όλα τα γηπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, την έλλειψη έδρας για τα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, την ταλαιπωρία που υφίστανται σε καθημερινή βάση οι ποδοσφαιριστές και διαπίστωσε προσωπικά, τόσο την κατανόηση του Αντώνη Καμπάκα, όσο και την διάθεση να βοηθήσει ουσιαστικά.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Καισαριανής υποσχέθηκε αμέριστη συνδρομή σε όλα αυτά τα προβλήματα της ομάδας, την κινητοποίηση της δημοτικής αρχής, με αποτέλεσμα ο Βασίλης Αδαμάκης να θεωρεί ότι «ανοίγονται» πλέον καινούργιοι δρόμοι επικοινωνίας και κυρίως ουσιαστικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι δύο πλευρές (δήμαρχος και πρόεδρος ΠΑΕ) άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να συναντηθούν εκ νέου πολύ σύντομα, σε μία προσπάθεια να προχωρήσουν σε ουσιαστικότερες λύσεις προκειμένου ο Εθνικός Αστέρας να στηριχθεί και να προχωρήσει.

Προπόνηση και αναμονή για φιλικό με Καλλιθέα

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας από τον Πέτρο Δημητρίου που διεξήχθη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, σε έντονους ρυθμούς και να μένει ικανοποιημένος από την διάθεση των παικτών του. Οι παίκτες προπονήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο της Καισαριανής, ενώ την Πέμπτη ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση, με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν για μία ακόμη φορά.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένο ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, καθώς ο Εθνικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καλλιθέα, με τις δοκιμές να συνεχίζονται, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε αγωνιστικά συστήματα.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ