ΕΠΟ

Συνάντηση ανάμεσα σε ΕΠΟ, FIFA, UEFA και Αυγενάκη για τον αθλητικό νόμο

Ο Αυγενάκης και ο Γραμμένος συζητούν στη συνάντηση των μεγαλομετόχων του Big-4
Ο Αυγενάκης και ο Γραμμένος στη συνάντηση των μεγαλομετόχων του Big-4 EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, ενημέρωσε τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας ότι τη Δευτέρα (25/1) θα πραγματοποιηθεί τετραμερής συνάντηση για τον αθλητικό νόμο.

Την Δευτέρα (18/1) πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου ανακοινώθηκε ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι την Δευτέρα (25/1) θα διεξαχθεί συνάντηση ανάμεσα στην Ομοσπονδία, τη FIFA, την UEFA και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με αντικείμενο τον αθλητικό νόμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε επίσης τα μέλη της Ε.Ε. ότι την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 θα διεξαχθεί η τετραμερής συνάντηση ΕΠΟ-FIFA-UEFA και του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, με αντικείμενο διατάξεις του Νόμου 4726 που πρέπει να εναρμονισθούν σε σχέση με τα διεθνή καταστατικά και κανονιστικά πλαίσια, καθώς και με το αυτοδιοίκητο του Ποδοσφαίρου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ