ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκές οπαδών Άρη - ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο της ΜΕΝΤ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. (PHASMA/Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ)
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. (PHASMA/Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ) PHASMA

Περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ κινήθηκαν προς το γήπεδο της ΜΕΝΤ, όπου ήταν σε εξέλιξη αγώνας βόλεϊ της τοπικής ομάδας με τον Άρη, και συγκρούστηκαν με υποστηρικτές των "κιτρίνων". Επενέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ.

Την Πέμπτη (4/4) η ΜΕΝΤ τέθηκε αντιμέτωπη με τον Άρη στο βόλεϊ ανδρών. Ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη στην ανατολική Θεσσαλονίκη, οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από το γήπεδο και συνεπλάκησαν με τους υποστηρικτές των "κιτρίνων", που αποφάσισαν να βγουν έξω από αυτό.

Στο σημείο επενέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να διακοπεί η συμπλοκή. Άνδρες της ομάδας "Ζ" και "Δίας" καταδίωξαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Ένα από τα δύο άτομα είχε στην κατοχή του μαχαίρι.

Για την ιστορία, ο Άρης νίκησε με 3-0 σετ. Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα πάει πλέον να διεκδικήσει ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στην άνοδο, στον νέο όμιλο ο οποίος θα απαρτίζεται από πέντε ομάδες.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ