CONFERENCE LEAGUE

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών της Ρόμα και της Φέγενορντ στα Τίρανα, 60 συλλήψεις από την αστυνομία

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών της Ρόμα και της Φέγενορντ στα Τίρανα, 60 συλλήψεις από την αστυνομία
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ @VINEETSHARMA906 ΣΤΟ TWITTER

Η παραμονή του τελικού του Conference League μεταξύ Ρόμα και Φέγενορντ βρήκε οπαδούς των δύο ομάδων να παίρνουν μέρος σε άγρια επεισόδια στα Τίρανα, γεγονός που οδήγησε σε τραυματισμούς και αρκετές συλλήψεις από την αστυνομία.

Η Ρόμα και η Φέγενορντ προετοιμάζονται για τον αποψινό τελικό του Conference League όπου θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (25/5, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, ΕΡΤ1, LIVE από SPORT24), όμως την ίδια ώρα υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων που βάλθηκαν να στρέψουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Δυστυχώς για άσχημο λόγο, μιας που μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια σε αρκετούς δρόμους της πόλης των Τιράνων, πόλη που θα φιλοξενήσει τον τελικό, με φίλους τόσο της ιταλικής όσο και της ολλανδικής ομάδας όχι μόνο να συμμετέχουν σε επεισόδια μεταξύ τους αλλά και με την τοπική αστυνομία.

Από τις συμπλοκές υπήρξαν τραυματίες από όλες τις πλευρές (3 Ιταλοί οπαδοί και 12 αστυνομικοί μεταξύ άλλων), ενώ όπως έγινε γνωστό από την αλβανική αστυνομία, έχουν γίνει συνολικά 60 συλλήψεις, με τις 48 να αφορούν οπαδούς των τζαλορόσι.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ