SUPER LIG

Συμφώνησε με την Μπεσίκτας ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα, Βαλεριέν Ίσμαέλ

Ο Βαλεριέν Ίσμαελ στον πάγκο της ΛΑΣΚ σε ματς του Europa League κόντρα στην Αϊντχόφεν | 7 Νοεμβρίου 2019
Ο Βαλεριέν Ίσμαελ στον πάγκο της ΛΑΣΚ σε ματς του Europa League κόντρα στην Αϊντχόφεν | 7 Νοεμβρίου 2019 @2019 KERSTIN JOENSSON/AP IMAGES

Μία ανάσα από το να επιστρέψει στους πάγκους είναι ο άλλοτε προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλεριέν Ισμαέλ, με τα τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως συμφώνησε με την Μπεσίκτας και θα υπογράψει μέχρι την Παρασκευή το συμβόλαιό του.

Στην Ελλάδα δεν πρόλαβε να στεριώσει στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, παρόλα αυτά ο Βαλεριέν Ισμαέλ, έχει ένα καλό όνομα στην προπονητική πιάτσα και οι προτάσεις εξακολουθούν να έρχονται στο δρόμο του.

Στην αρχή της σεζόν βρέθηκε στο πάγκο της Γουέστ Μπρομ στο άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα της Championship, ενώ λίγο καιρό αφότου έμεινε στο ταμείο ανεργίας (χώρισαν οι δρόμοι του με τους μπάγκις τον Φεβρουάριο μετά από επτά μήνες παραμονής) είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Αυτό θα είναι κοντά στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν πως έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες την Μπεσίκτας, με τον Ισμαέλ να αναμένεται ως το βράδυ της Πέμπτης (24/3) στην Κωνσταντινούπολη και την Παρασκευή να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τη διοίκηση των αετών.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, βάσει του συμβολαίου διάρκειας 1+1 έτους που θα προσφέρει η Μπεσίκτας στον 46χρονο τεχνικό, οι ετήσιες αποδοχές του θα ανέρχονται σε 700.000 ευρώ.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ