ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Συμφωνία Σέλτικ και Μπάρκα για συναινετικό διαζύγιο

Ο Βασίλης Μπάρκας στην Εθνική ομάδα
Ο Βασίλης Μπάρκας στην Εθνική ομάδα EUROKINISSI

Ο Βασίλης Μπάρκας συμφώνησε με τη Σέλτικ για κοινή συναινέσει πρόωρη λύση της συνεργασίας τους, συμφωνία η οποία από την στιγμή που θα οριστικοποιηθεί και τυπικά, θα επιτρέψει στον Έλληνα τερματοφύλακα ως ελεύθερο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε συμβιβασμό φαίνεται πως κατέληξαν Βασίλης Μπάρκας και Σέλτικ. Ο δανεισμός του Έλληνα τερματοφύλακα στην Ουτρέχτη ολοκληρώνεται στο φινάλε της Eredivisie και εφόσον εξ αρχής στη συμφωνία των δύο ομάδων δεν είχε προβλεφθεί option αγοράς από τον ολλανδικό σύλλογο, θα έπρεπε να επιστρέψει στην Γλασκόβη μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Σκωτίας ως το επόμενο καλοκαίρι.

Νέος δανεισμός υπό αυτές τα συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει – και ούτε ήταν και συμφέρον για τους πρωταθλητές Σκωτίας, οι οποίοι κάλυψαν το μεγαλύτερο μέρος των απολαβών του Μπάρκα βάσει της συμφωνίας με την Ουτρέχτη -, ο 29χρονος κίπερ δεν ήθελε να παραμείνει στους "Καθολικούς", οπότε έπρεπε να βρεθεί μια αμοιβαίως ικανοποιητική λύση.

Και κατά πως φαίνεται βρέθηκε, με τις δύο πλευρές σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Σκωτία, να καταλήγουν σε συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Μπάρκα.

Συμφωνία που αναμένεται να οριστικοποιηθεί με τα τυπικά τις επόμενες μέρες συμβάλλοντας έτσι σε μια εκατέρωθεν συμφέρουσα έκβαση μιας και από τη μία πλευρά η Σέλτικ γλιτώνει την καταβολή των απολαβών του Μπάρκα για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ενώ από την άλλη ο Έλληνας τερματοφύλακας πλευρά χωρίς πλέον τον... βραχνά της συναίνεσης των "Καθολικών" μπορεί να αναζητήσει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ