ΗΡΑΚΛΗΣ

Συμφωνία με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης

Συμφωνία με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης

Η διοίκηση του Ηρακλή ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης για την εξαγορά του ΑΦΜ, ώστε να αγωνιστεί ο "γηραιός" στο πρωτάθλημα της Football League 2. Δείτε τι προβλέπει η συμφωνία και το νέο όνομα της ομάδας

Όλα δείχνουν πως ο Ηρακλής βρήκε τελικά το ΑΦΜ που έψαχνε τον τελευταίο καιρό για την συμμετοχή του σε Επαγγελματικό πρωτάθλημα και αυτό είναι της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, ο Ερασιτέχνης Ηρακλής υπέγραψε την Τρίτη (3/1) προσύμφωνο με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης για την εξαγορά του ΑΦΜ και απομένουν τα διαδικαστικά, δηλαδή έγκριση της ΕΕΑ ώστε ο "γηραιός" να συνεχίσει να αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Football League 2 (Γ' Εθνική).

Η νέα ονομασία του συλλόγου θα είναι ΑΕΠ Ηρακλής, χρέη προέδρου θα εκτελεί ο νυν "ισχυρός" άνδρας της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Επίσης, θα παραμείνει στην εμφάνιση το σήμα του Ηρακλή και θα έχει έδρα το Καυτανζόγλειο Στάδιο και θα προπονείται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Εκτός από τον Θόδωρο Παπαδόπουλο στο νέο ΔΣ θα συμμετέχουν και άλλοι τέσσερις από την ομάδα της Κατερίνης οι Ρόγκας, Μπέζας, Παπαδόπουλος και Ρούτσας.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας θα απαρτίζεται από αυτό της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, χωρίς κάποιον παίκτη από τον Ηρακλή που συμμετέχει με τη ομάδα Νέων στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ