ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συλλυπητήρια για Ντε Νίγκρις

Συλλυπητήρια για Ντε Νίγκρις
Ντε Νίγκρις

Ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της τόσο στην οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, , όσο και στην αθλητική του οικογένεια αύτη της Α.Ε.Λ, εξέδωσε η ΠΑΕ

Σε αυτήν ανέφερε πιο αναλυτικά:"Η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Λάρισας Αντόνιο Ντε Νίγκρις, συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο και όχι μόνο. Ο μόλις 31 ετών αθλητής έφυγε πρόωρα, πολύ πρόωρα, από τη ζωή.
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντος, όσο και στην αθλητική του οικογένεια αύτη της Α.Ε.Λ.

Αντί στεφάνου ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα καταθέσει χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της Λάρισας".Στο μεταξύ επισημοποιήθηκε η παραίτηση του Γιώργου Απέγητου από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ.Στην επιστολή ο κ. Απέγητος αναφέρει τα εξής: «Επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν, με την παρούσα επιστολή να υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Αντιπροέδρου και μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος».

Τέλος οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανιωνίου, "Ίωνες 1890", ξεκινούν οικονομική καμπάνια για την ενίσχυση της γνωστής οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ σε ανακοίνωση της χαιρετίζει αυτή την πρωτοβουλία των φίλων του συλλόγου, οι οποίοι αποδεικνύουν έμπρακτα για μία ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία. Η ΠΑΕ θα αγοράσει κουπόνια ενίσχυσης και καλεί όλους τους φιλάθλους του Πανιωνίου να πράξουν το ίδιο.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου «Ίωνες 1890»: Σας ενημερώνουμε ότι οι Ίωνες 1890 σε συνεργασία με την οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», ξεκινούν καμπάνια με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Η καμπάνια θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 16 Νοέμβριου 2009 και θα λάβει τέλος την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009. Ο τρόπος που μπορείτε να συνεισφέρετε είναι να προμηθευτείτε κουπόνια αξίας 2 Ευρώ από γραφεία μας καθημερινά (ώρες λειτουργίας:19:00 - 21:00) απέναντι από την Θύρα 5 του γηπέδου.

Επίσης στους εντός έδρας αγώνες με Πανθρακικό και ΑΕΚ θα βρείτε συγκεκριμένα σημεία προμήθειας κουπονιών (θα σας ενημερώσουμε μέσα στην εβδομάδα που θα βρίσκονται αυτά) και παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με γιατρούς της οργάνωσης για το σκοπό και τον τρόπο δράσης τους.Στηρίξτε την προσπάθεια μας!!!












TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ