ΕΠΟ

Συλλυπητήρια από την ΕΠΟ για το χαμό του Αλέξανδρου Λάμπη εν ώρα αγώνα

Τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή
Τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό του Αλέξανδρου Λάμπη, του ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα, γνωστοποιώντας ότι στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής.

Η ΕΠΟ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Αλέξανδρου Λάμπη, του 21χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, ο οποίος κατέρρευσε στη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα για τη Γ' Εθνική.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε λόγο για "τραγωδία", ενώ εξήγησε ότι στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής, όμως δεν έγινε εφικτό να σωθεί η ζωή του νεαρού παίκτη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

"Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας και σύσσωμη η Ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπι που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του αγώνα Γ' εθνικής κατηγορίας Γ.Σ. Ηλιούπολης-Α.Ε. Ερμιονίδας.

Διοικούντες και στελέχη της Ε.Π.Ο. και ολόκληρος ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία αυτή και την απώλεια της ζωής ενός νέου ανθρώπου στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που απολάμβανε το αγαπημένο του παιχνίδι. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμπαρίσταται στην οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή. Η σκέψη μας είναι κοντά της.

Δυστυχώς, κι ενώ στο γήπεδο υπήρχε ο απαραίτητος απινιδωτής και η επέμβαση των γιατρών ήταν άμεση, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον άτυχο νέο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

TAGS ΕΠΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ