ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Συγκινεί πρώην συμπαίκτης του Ρονάλντο: "Τρώγαμε τα αποφάγια από τα McDonald’s"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Ο πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Φάμπιο Πάιμ, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του πως όταν ήταν μικροί έτρωγαν κάθε βράδυ τα μπέργκερ που περίσσευαν στα McDonald’s. Κάτι που είχε αναφέρει και ο CR7 σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Όλοι οι αθλητές πριν γνωρίσουν την επιτυχία και γίνουν γνωστοί είχαν βιώσει πολλές δύσκολες καταστάσεις. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Όπως ανέφερε κι ο πρώην συμπαίκτης του, Φάμπιο Πάιμ, όταν έπαιζαν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας οι δύο τους πήγαιναν κάθε βράδυ στα McDonald’s και έτρωγαν τα μπέργκερ τα οποία είχαν περισσέψει.

"Όταν παίζαμε για τη Σπόρτινγκ και ζούσαμε στην ακαδημία, ζούσαμε στο γήπεδο. Το βράδυ πηγαίναμε στα McDonald's για να πάρουμε τα μπέργκερ που είχαν μείνει. Ήμασταν εκεί κάθε βράδυ για τα μπέργκερ. Η Σπόρτινγκ το γνώριζε. Δεν είναι όπως σήμερα, μας επέτρεπαν να βγούμε έξω", δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "SUN", ενώ αναφέρθηκε και στη μεταξύ τους σχέση:

"Ήμασταν φίλοι. Δεν μπορώ να πω ότι καλύτεροι φίλοι, αλλά ήμασταν φίλοι. Πέρασα διακοπές μαζί του. Το ένα ήταν στη Βραζιλία, ήταν η πρώτη μου φορά στη Βραζιλία, πριν από το Euro του 2004. Ήταν το πρώτο Euro του Κριστιάνο με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και πριν από αυτό πήγαμε διακοπές".

Θυμίζουμε πως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αναφερθεί στο θέμα σε παλαιότερη συνέντευξή του, υποστηρίζοντας πως υπήρχαν 2-3 κυρίες στο κατάστημα που τους βοηθούσαν και τους έδιναν φαγητό.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ