ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονιστικές εικόνες: Η στιγμή της επανένωσης του Λουίς Ντίας με τον πατέρα του στην Κολομβία

Ο Λουίς Ντίας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Μπρέντφορντ | 12 Νοεμβρίου 2023
Ο Λουίς Ντίας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Μπρέντφορντ | 12 Νοεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η στιγμή που όλοι περίμεναν ήρθε, με τον Λουίς Ντίας να ταξιδεύει στην Κολομβία για τα ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του και να συναντιέται ξανά με τον πατέρα του, λίγες μόλις ημερές μετά την απελευθέρωσή του από τους απαγωγείς του.

Ο Λουίς Ντίας βίωσε δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα μετά την απαγωγή των δύο γονιών του στην πατρίδα του, με τον φορ της Λίβερπουλ να παίρνει νωρίς την πρώτη ανακούφιση μαθαίνοντας πως άφησαν ελεύθερη τη μητέρα του και να κάνει υπομονή σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι να γίνει το ίδιο -μετά από πολλές πιέσεις και προσπάθειες- και με τον πατέρα του.

Πριν από λίγα 24ωρα ο πατέρας, του Λουίς Μανουέλ Ντίας, συναντήθηκε μαζί με τα άλλα μέλη της οικογένειας, ωστόσο το πιο συγκινητικό σκηνικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης (14/11), με τον παίκτη να επισκέπτεται την οικογένειά του στην Μπαρανκίγια λίγο πριν ενταχθεί στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Κολομβίας, ενόψει των παιχνιδιών με Βραζιλία και Παραγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στις εικόνες μάλιστα που δημοσίευσε η Κολομβιανή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FCF), ο Ντίας φαίνεται να αγκαλιάζει τον πατέρα του για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση την περασμένη Πέμπτη από την ομάδα ανταρτών του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού (ELN), ο οποίος τον κράτησε όμηρο για δώδεκα ημέρες.

"Καλώς ήρθες σπίτι Λούτσο! Αυτή ήταν η συναρπαστική συνάντηση του Λούτσο με τον πατέρα του Μανέ Ντίας και την οικογένειά του. Σας αγαπάμε και είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!", αναφέρει η δημοσίευση της ομοσπονδίας της Κολομβίας μέσω του λογαριασμού της στα social media, με τον πατέρα του παίκτη της Λίβερπουλ να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά τη διάρκεια της επανένωσης με τον γιο του.

Σημειώνεται πως στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η FCF, απεικονίζεται επίσης η μητέρα του Λουίς Ντίας, όπως επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κολομβίας, Νέστορ Λορέντσο, καθώς και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας, Ραμόν Χεσουρούν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ