ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συγχαρητήρια στον Μήτρογλου, θα σας αρέσει ο Βαλντές"

"Συγχαρητήρια στον Μήτρογλου, θα σας αρέσει ο Βαλντές"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στον Μήτρογλου για την μεταγραφή του, τονίζοντας πως η διοίκηση είναι σε διαπραγματεύσεις για τον Βαλντές ο οποίος θα αρέσει στον κόσμο.

Τα μεταγραφικά θέματα και κυρίως η αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου για την Αγγλία και οι κινήσεις που θα γίνουν ήταν το κυρίαρχο θέμα στην συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στον Μήτρογλου για την μεταγραφή του, λέγοντας πως η πρόταση ήταν καλή από τους Άγγλους, προσθέτοντας πως ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Βαλντές και πως αν έρθει θα αρέσει στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ:

Για το παιχνίδι και αν άξιζε κάποιο γκολ βάσει απόδοσης: " Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Κάναμε πολλά καλά πράγματα. Δεν αρκεί όμως στο ποδόσφαιρο η ηθική νίκη, πρέπει να βάλεις γκολ. Σίγουρα θα τα καταφέρουμε στο επόμενο παιχνίδι, αλλά και στη ρεβάνς γιατί όταν παίζεις τόσο καλά θα έρθουν και τα γκολ και οι νίκες.

Σήμερα επιτεθήκαμε καλά απέναντι σε μία ομάδα που δύσκολα της κάνεις ευκαιρίες, αλλά αμυνθήκαμε και καλά γιατί ήταν επικίνδυνο να δεχτείς γκολ σε τέτοιο ματς. Είχαμε 6-7 καλές ευκαιρίες, είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση αλλά όχι ευτυχισμένοι αφού δεν νικήσαμε. Το μόνο που μας έλειπε είναι το γκολ, αλλά και η ηρεμία μας ειδικά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Γίναμε πολύ ανυπόμονοι. Είμαστε ομάδα που θέλουμε το γκολ, παίζουμε επιθετικά και όταν δεν έρχεται το γκολ καμια φορά χάνουμε την ηρεμία μας. Γενικά όμως παίξαμε καλά. Οι παίκτες πολλές φορές δεν είναι ευχαριστημένοι όταν κερδίζουν, σήμερα δεν είμαστε ευχαριστημένοι για άλλο λόγο, όχι επειδή δεν παίξαμε καλά".

Για τις δυσκολίες της ρεβάνς: " Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να παίζουμε καλά για να σκοράρουμε. Στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, το είχαμε ξοδέψει. Σήμερα ήμασταν καλοί σε όλο το παιχνίδι αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ".

Για τον Μήτρογλου: " Θέλουμε να συγχαρούμε τον Κώστα και να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του σε εμάς. Ήταν μία καταπληκτική πρόταση για τον Κώστα και τον σύλλογο. Εμείς φυσικά και πρέπει να καλύψουμε το κενό, θα περιμένουμε τις διαπραγματεύσεις με τον Βαλντέζ.

Περιμένουμε ότι θα μας βοηθήσει, έχει ποιότητα, εμπειρία και ελπίζουμε ότι αν έρθει θα μας βοηθήσει όπως ο Κώστας. Περιμέναμε ότι θα τον χάσουμε εξ΄αιτίας της εξαιρετικής χρονιάς που έκανε, αλλά δεν το περιμέναμε τόσο σύντομα".

Αν ανησυχεί μη φύγει κι άλλος παίκτης: " Μακάρι όχι. Πιστεύω ότι είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις Βάις και Μήτρογλου. Ο Βάις έφυγε γιατί δεν ταίριαξε στην ιδέα του παιχνιδιού μας. Για τον Μήτρογλου είναι καθαρά θέμα επιτυχίας του και της δουλειάς που έκανε στον Ολυμπιακό.

Τον συγχαίρουμε και πάλι. Όπως και να έχει η ομάδα επέζησε χωρίς τον Μήτρογλου για ένα δίμηνο, παρότι μας έλειπε και παρότι έπαιζε καλά ο Ολαϊτάν. Με τον Βάις περιμέναμε κάτι καλύτερο αλλά δεν έγινε. Εύχομαι τα καλύτερα και στους δύο".

Για τον Βαλντέζ: " Πιστεύουμε ότι θα αρέσει πολύ στον κόσμο, είναι πολύ καλός παίκτης, ελπίζουμε ότι θα του αρέσει κι εκείνου".

Για τη θέση του Βάις: " Ναι κάτι θα γίνει, δεν μπορώ να πω ακόμα έχουμε 48 ώρες για το τέλος των μεταγραφών".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ