ΠΑΟΚ

Σβαμπ: "Αποκλείσαμε Μπεσίκτας και Μπενφίκα, γιατί όχι και την Κράσνονταρ;"

Ο Στέφαν Σβαμπ στο Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ
Ο Στέφαν Σβαμπ στο Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφαν Σβαμπ εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με την Κράσνονταρ τονίζοντας ότι η ομάδα του χρειάζεται θάρρος και θράσος για την πρόκριση.

Ο Στέφαν Σβαμπ μιλώντας για το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ (30/09, 22:00) για τα playoffs του Champions League δήλωσε ότι έχει καλό συναίσθημα και θεωρεί ότι ο Δικέφαλος μπορεί να πάρει την πρόκριση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το αυριανό παιχνίδι, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα: "Κατά τη γνώμη μου από τη μία δε θα έχει πολλές διαφορές από ματς με την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα, επειδή τα άλλα δύο παιχνίδια ήταν μονά κι έπρεπε να τα κερδίσουμε, όπως κάναμε. Αύριο ο στόχος θα είναι επίσης αυτός. Ξέρουμε πλέον καλύτερα τον αντίπαλό, μας, έχουμε μία πρώτη επαφή μαζί του αγωνιστικά και πιστεύω θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να δείξουμε κουράγιο και θάρρος. Και η άμυνα μας πρέπει να είναι δυνατή κι ίσως παρά το γεγονός ότι δε φαίνεται, η άμυνα θα είναι αυτή που θα κρίνει το ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση".

Για το αν θεωρεί ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες: "Πράγματι είναι δύο ομάδες που πάνω-κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο. Ο αντίπαλος μας έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα ατομικά. Είναι επικίνδυνη επιθετικά η Κράσνονταρ και βγάζει πολλούς συνδυασμούς, οπότε θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και να κλείσουμε καλά τους διαδρόμους. Από τη δική μας πλευρά θα είναι σημαντικό να δείξουμε θάρρος και θράσος στην επίθεσή μας, να έχουμε πολλούς παίκτες ,κοντά στην αντίπαλη εστία για να σκοράρουμε. Εγώ έχω καλό συναίσθημα για το παιχνίδι. Και αν ο καθένας δώσει το 100% νομίζω θα μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι εμείς και να πάρουμε την πρόκριση".

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο παιχνίδι: "Σίγουρα μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια υπήρξε μία απογοήτευση, γιατί όλοι καταλάβαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, όπως μας άξιζε. Είναι μία ομάδα που μπορούμε να περάσουμε. Ο πρώτος αγώνας κι έτσι όπως κύλησε, μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Με αυτή τη λογική θα μπούμε αύριο στο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε πετάξει εκτός την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα και σίγουρα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με την Κράσνονταρ".

Για τη "μάχη" της μεσαίας γραμμής: "Η αντίπαλη ομάδα βάζει πολλούς παίκτες στον κεντρικό άξονα, έχει παίκτες που μπαίνουν μέσα, έχει παίκτες όπως ο Βάντερσον και ο Καμπελά που έχουν ποιότητα. Σίγουρα θα τρέξουν πολύ. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, ξέρουμε ότι θα έχουμε και βοήθεια από τους παίκτες της πίσω ζώνης. Αν χρειαστεί τα χαφ μας να κάνουν περισσότερο μέτρα για να κερδίσουμε, εννοείται πως θα το κάνουμε με χαρά. Θέλουμε να κερδίσουμε και να περάσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ CHAMPIONS LEAGUE ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ