STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Το Big-4 θα εκπροσωπεί τη διοργανώτρια στην ΕΠΟ

ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην τηλεδιάσκεψη της Super League την Τετάρτη (31/3) αποφασίστηκε πως οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού θα εκπροσωπούν τη διοργανώτρια στην ΕΠΟ.

Με 13 "ναι" και ένα λευκό η Super League αποφάσισε πως θα την εκπροσωπούν στην ΕΠΟ οι άνθρωποι των ομάδων του Big-4 και συγκεκριμένα οι Αγραφιώτης (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αλεξίου (ΠΑΕ ΑΕΚ) και Γκαγκάτσης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και φυσικά ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Μπουτσικάρης που προέρχεται από τον Παναθηναϊκό.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει: "Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δ.Σ. της Super League εγκρίθηκε ομόφωνα η οικονομική ενίσχυση, καθώς και η στρατηγική συνεργασία με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά την αυτόκλητη Γ.Σ., εκπρόσωποι της Super League στην Ε.Ε./ΕΠΟ εξελέγησαν με 13 ψήφους (η ΠΑΕ Βόλος ψήφισε λευκό) οι κ.κ. Αγραφιώτης (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αλεξίου (ΠΑΕ ΑΕΚ) και Γκαγκάτσης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Ο πρόεδρος της Super League Λ. Μπουτσικάρης αναλαμβάνει ex officio Β' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ".

Οι τέσσερις προαναφερθέντες θα συμπληρώσουν την 17μελή Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, που προέκυψε από τις εκλογές του προηγούμενου Σαββάτου όπου πρόεδρος είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης και μέλη της οι Στέργιος Αντωνίου, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Χατζησαρόγλου, Μάνος Γαβριηλίδης, Δημοσθένης Κουπτσίδης, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, Λεωνίδας Θωμαΐδης, Παναγιώτης Παπαχρήστος, Κλέαρχος Τζαφέρης, Κυριάκος Φύτρας, Άγγελος Δανιήλ και Λεωνίδας Λεουτσάκος πρόεδρος της Super League 2/Football League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ