STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο δύο μηνών στον υπεύθυνο ασφαλείας της Λαμίας

Super League: Ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο δύο μηνών στον υπεύθυνο ασφαλείας της Λαμίας

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super Legue ανακοίνωσε πως ο υπεύθυνος ασφαλείας της Λαμίας τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου δύο μηνών για τα γεγονότα του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Πρόστιμα μοίρασε το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League. Ο υπεύθυνος ασφαλείας της Λαμίας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για δύο μήνες. Η ποινή είναι ημερολογιακή, πράγμα που σημαίνει ότι ισχύει μόνο για το τελευταίο ματς κόντρα στον Ιωνικό.

Θυμίζουμε πως λίγο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό, είχε πιάσει τον λαιμό του τερματοφύλακα των Βοιωτών, Γκροφ. Επιπλέον η Λαμία τιμωρήθηκε με πρόστιμο 9.000 ευρώ.

Για την 6η αγωνιστική των playouts, ο ΟΦΗ θα κληθεί να πληρώσει 6.500 ευρώ, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα 4.000 ευρώ. Όσον αφορά στην 8η αγωνιστική των playoffs, η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 14.500 ευρώ, ο Βόλος με 5.500 ευρώ και ο Παναθηναϊκός με 14.000.

Τέλος, για την 9η αγωνιστική των playoffs, ο Άρης θα χρειαστεί να καταβάλλει το ποσό των 9.500 ευρώ και ο ΠΑΟΚ των 8.000 ευρώ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ