STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 2-1: Τρίποντο με ανατροπή σε δύο λεπτά

Ο Λιάβας πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Λιάβας στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός πήρε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten με 2-1 πετυχαίνοντας ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten, ο Παναιτωλικός επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1 στο Αγρίνιο. Οι Κρητικοί πήραν με το προβάδισμα με τον Στάικο στο 55', αλλά στα τελευταία λεπτά ο Μανθάτης (83') και ο Λιάβας (85') έφεραν το παιχνίδι τούμπα.

Με αυτόν τον τρόπο ο Παναιτωλικός πήρε μία σημαντική ανάσα, αφού μπήκε στο 2021 με νίκη. Έτσι, έφτασε τους 11 πόντους και βρίσκεται στην 12η θέση. Από την άλλη, οι Κρητικοί παρέμειναν στους 15 πόντους και κινδυνεύουν να πέσουν στον βαθμολογικό πίνακα.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ

Ο ΟΦΗ είχε το προβάδισμα και τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο μέσα σε δύο λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω. Στο 83' Ο Μανθάτης έκανε κάτι σαν σέντρα-σουτ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα τρομερό γκολ νικώντας τον Σωτηρίου.

Το 2-1 ήρθε δύο λεπτά αργότερα. Σε μία σέντρα ο Ματσόλα πήρε αρχικά την κεφαλιά, ο Λιάβας εκμεταλλεύτηκε αδράνεια από Σελίμοβιτς και Σωτηρίου και από κοντά πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Οι Κρητικοί πίεσα για την ισοφάριση, με τον Σαρδινέρο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 90' αστοχώντας από θέση τετ α τετ μπροστά από τον Κνετ. Στο φινάλε, ο ΟΦΗ έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νέιρα.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ ΣΤΑΪΚΟ, ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Ο ΟΦΗ κατάφερε στο 55ο λεπτό του παιχνιδιού να πάρει το προβάδισμα. Οι ποδοσφαιριστές των Κρητικών συνδυάστηκαν ωραία μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Στάικος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε τον Κνετ γράφοντας το 0-1.

Μάλιστα, το γκολ μπήκε σε ένα σημείο της αναμέτρησης, όπου ο Παναιτωλικός φαινόταν να έχει την πρωτοβουλία, καθώς είχε μπει με ιδιαίτερες ορέξεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα νωρίτερα στο ματς. Στο 59' ο Σελίμοβιτς έκανε μαρκάρισμα στον Αριγίμπι μέσα στην περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να κοιτάζει τη φάση στο VAR πέντε λεπτά αργότερα και να καταλογίζει πέναλτι. Όμως, ο Μάζουρεκ δεν ευστόχησε, αφού ο Σωτηρίου απέκρουσε.

ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο αγωνιστικός χώρος που είχε γίνει βαρύς εξαιτίας της βροχής που έπεφτε δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Την πρωτοβουλία των κινήσεων είχαν οι Κρητικοί, οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ώστε να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο, ο Κνετ όταν χρειάστηκε επενέβη.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 6ο λεπτό ο Νέιρα επιχείρησε ένα σουτ, ενώ στο 10ο λεπτό ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κοροβέση να αστοχεί. Στο 28ο λεπτό ο Σαρδινέρο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού, ενώ λίγο αργότερα ο Σελίμοβιτς αστόχησε με κεφαλιά. Οι Αγρινιώτες απείλησαν για πρώτη φορά στο 35' με τον Βούρο να πραγματοποιεί σουτ που μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ