STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στον Βόλο για το 10X10, ψάχνει την πρώτη νίκη ο Ιωνικός

Ο Αντράζ Σπόραρ
Ο Αντράζ Σπόραρ με τον Μπένζαμιν Βέρμπιτς INTIME

Ο εξαιρετικός έως τώρα Παναθηναϊκός περνάει από το Πανθεσσαλικό κόντρα στον φορμαρισμένο Βόλο με στόχο το 10x10. Ο Ιωνικός θέλει το πρώτο τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η δράση στη Super League επιστρέφει με δύο αναμετρήσεις για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι η αναμέτρηση του Βόλου με τον Παναθηναϊκό (29/10, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Το "τρένο" της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περνάει από τη Θεσσαλία κόντρα στη φορμαρισμένη ομάδα του Κώστα Μπράτσου, η οποία έχει σημειώσει πέντε διαδοχικές νίκες σε συνδυασμό με αυτή του Κυπέλλου.

Οι πράσινοι θα νιώθουν λες και παίζουν στη Λεωφόρο, καθώς θα έχουν στο πλευρό τους πάνω από δέκα χιλιάδες φιλάθλους στο Πανθεσσαλικό, καθώς υπάρχει έντονος ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού για την πολύ καλή πορεία που διανύει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα και ο Βόλος θέλει να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία και να παραμείνει σε τροχιά playoffs.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής ο Ιωνικός φιλοξενεί στη Νεάπολη τον Παναιτωλικό και θέλει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα για να πάρει ανάσα στον βαθμολογικά πίνακα, κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που βρίσκεται στη θέση της βαθμολογίας, αλλά θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

  • 17:00 Super League: Ιωνικός - Παναιτωλικός / COSMOTE Sport 2
  • 19:30 Super League: Βόλος - Παναθηναϊκός / COSMOTE Sport 1
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ