STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Ο Αλαφούζος έριξε στο τραπέζι πρόταση διακοπής του πρωταθλήματος

Super League: Ο Αλαφούζος έριξε στο τραπέζι πρόταση διακοπής του πρωταθλήματος
Alafouzos, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League o ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, έριξε στο τραπέζι τη διακοπή του πρωταθλήματος με αρκετές ομάδες να συμφωνούν.

Με την παρουσία αρκετών εκ των προέδρων των ομάδων όπως οι Γιάννης Αλαφούζος (Παναθηναϊκός), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Χρήστος Δάρας (Πανιώνιος) έγινε η τηλεδιάσκεψη της Super League (σ.σ. είναι ακόμα σε εξέλιξη) με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού μάλιστα να ρίχνει στο τραπέζι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Καθώς όπως είπε με τις συνθήκες που υπάρχουν δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Χωρίς όμως να διευκρινήσει ο ίδιος πως θα πρέπει να γίνει αυτή η διακοπή και αν θα πρέπει να υπάρξει πρωταθλητής ή να μπει παύλα.

Η πρόταση πέρι διακοπής βρήκε σύμφωνες αρκετές ομάδες όπως ο Άρης, ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Αγρινίου μάλιστα μίλησε και για αναδιάρθρωση με τη συμμετοχή 16 ομάδων στην Super League ενώ και όλες οι υπόλοιπες ομάδες εξέφρασαν την άποψη του.

Μάλιστα και ο Κούγιας που εκπροσώπησε την ΑΕΛ στην αρχή έκανε πρόταση αναδιάρθρωσης αλλα χωρίς να είναι κάθετος σε αυτό λέγοντας όμως: "Στην "ευκαιρία" που δινεται ομως τωρα η επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου να γίνει με σωστές αποφάσεις και σε σωστές βάσεις". Με τους μεγάλους, όπως έλεγε η ΑΕΛ, να βάλουν πλάτη.

Φυσικά δεν σημαίνει πως μιλάμε για οριστική απόφαση αλλά για μια πρόταση από πλευράς πράσινων. Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί σε δεύτερο χρόνο και ίσως σε νέα τηλεδιάσκεψη, μετά από τρεις εβδομάδες ανάλογα με το πως θα έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, και με τη συμμετοχή των ιδιοκτητών όλων των ομάδων.

Επίσης αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι πως στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης και μετά την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου παρενέβη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε πως όλες οι ομάδες πρέπει να μείνουν ενωμένες, να περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον ιό και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση η οποία θα είναι καθαρή για να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και να αρχίσει με ξεκάθαρο τρόπο και το επόμενο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ