STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Μοίρασε πρόστιμα το πειθαρχικό όργανο σε εννέα ΠΑΕ

Το logo της Stoiximan Super League
Το logo της Stoiximan Super League SUPER LEAGUE

Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε τις αποφάσεις του πειθαρχικού οργάνου για την τρίτη και την τέταρτη αγωνιστική των playoffs και την τρίτη αγωνιστική των playouts.

Γνωστές έγιναν οι αποφάσεις του πειθαρχικού οργάνου της Stoiximan Super League, για τις κλήσεις σε απολογία της τρίτης και τέταρτης αγωνιστικής των playoffs και της τρίτης αγωνιστικής των playouts.

Την "τιμητική" της είχε η ΑΕΚ που είχε "διπλή κλήση" για την τρίτη και την τέταρτη αγωνιστική και θα πληρώσει χρηματικό πρόστιμο ύψους 24.500 ευρώ και για τις δύο αγωνιστικές. Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 14.500 ευρώ, ο Άρης με 12.000, ο Ολυμπιακός με δέκα και ο ΠΑΟΚ με πέντε.

Ως προς τι ομάδες των playouts ξεχωρίζει η ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια στον Θοδωρή Τσιριγώτη (επιμελητής ποδοσφαιρικού τμήματος) για ένα μήνα και το πρόστιμο που επιβλήθηκε. Αντίστοιχα πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Ιωνικό, όπως και στον Ατρόμητο, τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό.

Τις αναλυτικές αποφάσεις μπορείτε να τις δείτε εδώ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ