STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου τα βιογραφικά των νέων μελών της ΚΕΔ

Το logo της Super League για τη σεζόν 2023-24
Το logo της Super League για τη σεζόν 2023-24 PRINT SCREEN

Η Super League πήρε την απόφαση στη διοάρκεια του ΔΣ της Τρίτης (3/10) να ζητήσει έως τις Οκτωβρίου τα βιογραφικά των υποψηφίων μελών της ΚΕΔ για να μπορέσει εν συνεχεία να βρεθεί ο εκλεκτός πρόεδρος ενώ θα διερευνήσει και το κόστος για την εφαρμογή του "Goal-Line Technology" και της ημιαυτόματης τεχνολογίας offside.

Η Super League κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ την Τρίτη συζήτησε αρκετά για θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαιτησία και τη βελτίωση της. Ανάμεσα στις αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν η στελέχωση της ΚΕΔ και η ανάγκη να αποσταλούν τα βιογραφικά των υποψηφίων ξένων τριών νέων μελών της ΚΕΔ στα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου πριν την Τρίτη 10/10 όταν και θα συνεδριάση για τον νέο αρχιδιαιτητητή.

Επίσης αποφασίστηκε η διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του συστήματος "Goal-Line Technology" και ημιαυτόματης τεχνολογίας offside στους αγώνες της Super League.

Η σχετική ενημέρωση από τη Super League ανέφερε:

"Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

  1. Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα θέματα διαιτησίας και τη στελέχωση της ΚΕΔ ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το σώμα ενημερώθηκε για τη σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 10:00. Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο επεσήμανε την ανάγκη να αποσταλούν τα βιογραφικά των υποψηφίων Αλλοδαπών τριών νέων μελών της ΚΕΔ στα μέλη της Ε.Ε.Π. πριν τη συνεδρίαση της επόμενης Τρίτης ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος ενημέρωσης και λήψης των οικείων αποφάσεων.
  2. Ομόφωνα αποφασίστηκε η διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του συστήματος "Goal-Line Technology" και ημιαυτόματης τεχνολογίας offside στους αγώνες της Super League.
  3. Ομόφωνα εγκρίθηκε ο πίνακας Παρατηρητών Αγώνων Super League".
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ