STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος - Κηφισιά μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ

Το άδειο Πανθεσσαλικό πριν τον τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Το άδειο Πανθεσσαλικό πριν τον τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΔΕΑΒ με ανακοίνωση της και μετά από έλεγχο στα γήπεδα που θα γίνουν οι αγώνες των playoffs και των playouts έκανε γνωστό πως το Βόλος - Κηφισιά θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο καθώς στο Πανθεσσαλικό δεν λειτουργούν οι κάμερες ασφαλείας.

Μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ που έγινε γνωστή και με επίσημη ανακοίνωση το Βόλος - Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Αυτό καθώς όπως κάνει γνωστό η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας στο Πανθεσσαλικό δεν λειτουργούν ακόμα οι κάμερες ασφαλείας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως αυτό είναι το τρίτο ματς που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ καθώς είχαν προηγηθεί το Λαμία - ΑΕΚ και το Αστέρας - Κηφισιά για το ίδιο πρόβλημα.

Αντίθετα σε όλα τα άλλα γήπεδα που θα έχουμε το Σαββατοκύριακο αγώνες για την 2η αγωνιστική των playoffs και playouts θα υπάρξει κανονικά κόσμος.

Η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΑΒ αναφέρει:

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι:

Α) Ενόψει της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Playoffs και Playouts 2023/2024 - Super League ελέγχθηκαν από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και πληρούν τις προϋποθέσεις σύννομης λειτουργίας των καμερών τα εξής γήπεδα:

Playoffs 31/3/2024:

• ΓΗΠΕΔΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ», για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

• ΓΗΠΕΔΟ «OPAP ARENA» για τον αγώνα ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• ΓΗΠΕΔΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ», για τον αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Playouts 30/3/2024:

• ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, για τον αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

• ΓΗΠΕΔΟ «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ», για τον αγώνα ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

• ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Β) Με την υπ΄ αριθμ. 10/27-03-2024 απόφασή της η ΔΕΑΒ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ» στις 30/3/2024, για το πρωτάθλημα της 2ης αγωνιστικής των Playout της Super League 2023/2024.

Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ