STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Ο Τσούμπερ σε μονομαχία με τον Βέλεθ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Ο Τσούμπερ σε μονομαχία με τον Βέλεθ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός INTIME

Η Super League Interwetten συνεχίζεται με δυνατές αναμετρήσεις για την 25η αγωνιστική. Δείτε ημέρες, ώρες και κανάλια για όλα τα παιχνίδια του τριημέρου (26-28/2).

Ενδιαφέρουσες και δυνατές αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, όπου ξεχωρίζει φυσικά το κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ την Κυριακή (27/02).

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ανοίγει με τρεις αναμετρήσεις. Στο πρώτο χρονικό ματς ο Αστέρας υποδέχεται τον Άρη στην Τρίπολη ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Βόλο στο Αγρίνιο.

Την Κυριακή (27/02), πέρα από το ντέρμπι στο γήπεδο της Λεωφόρου, έχουμε ακόμα δύο αναμετρήσεις όπου οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας αγωνίζονται εντός έδρας. Στην Τούμπα, ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ, φιλοξενεί τον Ιωνικό ενώ στο Φάληρο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Η 25η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα (28/2) με δύο παιχνίδια, με το πρώτο χρονικά να είναι αυτό μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ατρομήτου στην Ριζούπολη, για να πάρει σκυτάλη η κόντρα στα Γιάννινα μεταξύ του τοπικού ΠΑΣ και της Λαμίας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε φυσικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ειδική ενότητα του SPORT24.

Σάββατο 26/02

  • 17:15 Super League Interwetten: Αστέρας Τρίπολης - Άρης / Novasports 2HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Παναιτωλικός - Βόλος / COSMOTE SPORT 2 HD

Κυριακή 27/02

  • 17:15 Super League Interwetten: ΠΑΟΚ - Ιωνικός / Novasports 2HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Ολυμπιακός - ΟΦΗ / Novasports Prime
  • 19:30 Super League Interwetten: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1 HD

Δευτέρα 28/02

  • 19:30 Super League Interwetten: Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 Super League Interwetten: ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία / Novasports 2HD

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ