STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Συνεχίζεται το πρωτάθλημα, αναθεωρείται το πρωτόκολλο

SUPERLEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής του πρωταθλήματος, με τις ομάδες της Super League Interwetten συζήτησαν προτάσεις αναθεώρησης του πρωτοκόλλου.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Super League την Παρασκευή (7/1) συζητήθηκε το αίτημα των Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικού, Ατρομήτου και ΠΑΣ Γιάννινα για την προσωρινή αναστολή του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα δεν αναβάλλεται, καθώς το καλεντάρι είναι πιεσμένο, ωστόσο οι ομάδες της Super League Interwetten θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση.

Οι ομάδες συζήτησαν στο διοικητικό συμβούλιο προτάσεις αναθεώρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι οποίες όταν θα διαμορφωθούν οριστικά, θα σταλούν στις αρμόδιες Αρχές για την έγκρισή τους.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν αναβολές μεμονωμένων παιχνιδιών εξαιτίας κρουσμάτων. Θυμίζουμε ότι με το ισχύον πρωτόκολλο, πρέπει να υπάρχουν επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα στα δύο τελευταία τεστ, για να υπάρξει αναβολή. Μέχρι να εγκριθεί το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο, ισχύει εκείνο που εφαρμόζεται από τις 19 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

"Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να ανασταλούν μέχρι την 21η Ιανουαρίου 2022 τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League K15, K17 και K19. Το Πρωτάθλημα Super League Interwetten συνεχίζεται κανονικά.

Συζητήθηκαν στο Δ.Σ. εισηγήσεις από τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League για προτεινόμενες τροποποιήσεις του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΓΓΑ, οι οποίες θα τεθούν υπόψη των αρμοδίων φορέων για την επικαιροποίησή του από τη ΓΓΑ, με πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκομένων. Σημειώνεται ότι μέχρι να εγκριθεί το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο από τη ΓΓΑ, ισχύει το από 19/11/2021 Πρωτόκολλο".

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΡΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ