STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Οι ημερομηνίες κλειδιά της νέας σεζόν, πότε θα διακοπεί για το Μουντιάλ

Τικίνιο και Σένκεφελντ μάχονται για την μπάλα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Τικίνιο και Σένκεφελντ μάχονται για την μπάλα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME

Η Super League ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κλειδιά του πρωταθλήματος της νέας σεζόν. Στις 13 Νοεμβρίου τελειώνει ο 1ος γύρος, στις 21 Δεκεμβρίου αρχίζει ο 2ος λόγω Μουντιάλ.

Η Super League θα διακοπεί στις 13 Νοεμβρίου και θα αρχίσει ξανά στις 21 Δεκεμβρίου λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης.

Η λίγκα παρουσίασε τις ημερομηνίες κλειδιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο, απαντώντας στο πιο κρίσιμο ερώτημα, λόγω της περίεργης σεζόν που προκαλείται από τη διεξαγωγή Μουντιάλ μέσα στο χειμώνα.

Η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 20 Αυγούστου όπως ήταν ήδη γνωστό και ο 1ος γύρος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ημερομηνία στην οποία η FIFA απαιτεί από τις εγχώριες λίγκες να κάνουν διάλειμμα και να επιτρέψουν στους διεθνείς ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων που θα βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο τελικός του κορυφαίου ποδοσφαιρικού ραντεβού και από την επόμενη μέρα η FIFA επιτρέπει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Ο 2ος γύρος της Super League θα αρχίσει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Η ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου και η σέντρα στα playoffs και στα playouts θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα. Οι συγκεκριμένες διαδικασίες θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες και θα ολοκληρωθούν στις 14 Μαΐου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ