STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία των play offs μετά τα ματς της 9ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (KLODIAN LATO)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (KLODIAN LATO) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των playoffs με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, που βρήκε τον Ολυμπιακό να επικρατεί του ΠΑΟΚ και τις αναμετρήσεις Άρης - Παναθηναϊκός και Αστέρας - ΑΕΚ να μένουν στην ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ 1-0 για την 9η αγωνιστική των playoffs και αύξησε και άλλο τη διαφορά του από το δεύτερο στη βαθμολογία "δικέφαλο". Έφτασε τους 87 βαθμούς ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στους 64.

Ο Άρης όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα του ΠΑΟΚ, έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό και δεν μπορεί σε κανένα σημείο να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στο φινάλε της σεζόν καθώς πλέον έχει 60 βαθμούς.

Ενώ και η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με τον Αστέρα στην Τρίπολη και δεν μπόρεσε και αυτή να εκμεταλλευτεί τη γκέλα του Άρη και να τον προσπεράσει με τις δύο ομάδες να λύνουν τελευταία αγωνιστική τις διαφορές τους για το ποιος θα τερματίσει τελικά τρίτος.

Φυσικά και ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από τον Άρη και θα πρέπει να κερδίσει τελευταία αγωνιστική τον Ολυμπιακό και να ελπίζει σε ήττα των κιτρινόμαυρων ώστε να βρεθεί όσο ποιο κοντά γίνεται στους Θεσσαλονικείς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άρης - Παναθηναϊκός 0-0

Αστέρας - ΑΕΚ 1-1 (64' Κώτσιρας / 56' Ανσαριφάρντ)

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0 (32' Μασούρας)

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 16 Μαΐου

ΑΕΚ - Άρης (19:30)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (19:30)

ΠΑΟΚ - Αστέρας (19:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ