STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά απ' τις νίκες της ΑΕΚ και του Άρη

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Με τις νίκες του Άρη επί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Τετάρτης για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten. Δείτε πως διαμορφώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Τετάρτης (22/09) για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στο "Κλ. Βικελίδης" ο Άρης με το γκολ του Καμαρά επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού, ενώ στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ με το τέρμα του Αραούχο επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Λαμίας.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, σκαρφαλώνοντας προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας (τον έπιασε το βράδυ η ΑΕΚ με τη νίκη της).

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στο Αγρίνιο, αλλά κατάφερε να δραπετεύσει με το διπλό, χάρη στο γκολ του Σίντκλεϊ και έφτασε τους έξι βαθμούς, έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης "κόλλησαν" στο μηδέν (0-0) και παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ