STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία στα playouts, επικυρώθηκε στα playoffs

Μαρτίνεθ και Τζανδάρης στην αναμέτρηση του Απόλλωνα κόντρα στη Λαμία
Μαρτίνεθ και Τζανδάρης στην αναμέτρηση του Απόλλωνα κόντρα στη Λαμία INTIME SPORTS

Μετά το διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης (19/5) η βαθμολογία των playouts της Super League Interwetten δεν επικυρώθηκε, εν αντιθέσει με εκείνη των playoffs.

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League συνεδρίασε για την επικύρωση της βαθμολογίας. Η κατάταξη των playouts δεν επικυρώθηκε με επτά ψήφους. Πέντε ομάδες ψήφισαν υπέρ και υπήρξαν και δύο λευκά.

Θυμίζουμε πως στις 26 Μαΐου εκδικάζεται από την Επιτροπή Δεοντολογίας η υπόθεση του Παναιτωλικού για το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ ο Απόλλωνας έχει κάνει ένσταση και για το ματς με τον Αστέρα.

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Απόλλωνας, ενώ στα μπαράζ με την Βέροια έχει οδηγηθεί η Λαμία. Ο πρώτος αγώνας ήταν προγραμματισμένος στις 22 Μαΐου. Οι εξελίξεις, όπως είναι φυσικό, φέρνουν αναβολή στο παιχνίδι.

Κατά τ' άλλα, η βαθμολογία των playoffs της Super League Interwetten επικυρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

"Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των αγώνων playoffs Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22.

Η βαθμολογία των αγώνων playouts Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22 δεν επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία και θα τεθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ.".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ