STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Δέκα ομάδες δεν ψηφίζουν την προκήρυξη αν δεν βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο

Το ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό για τη Super League Interwetten.
Το ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Με δέκα όχι, τρία ναι και ένα παρών άναψε κόκκινο στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος στο σημερινό Δ.Σ. του συνεταιρισμού

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League Interwetten, δέκα ομάδες άναψαν κόκκινο στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, αν δεν βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα ήταν οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ, ο Άρης "παρών" και οι υπόλοιποι αρνητικά.

Με αυτό τον τρόπο, οι δέκα ΠΑΕ που δεν είναι εξασφαλισμένες για τη νέα σεζόν, επιδιώκουν να πιέσουν προς εξεύρεση λύσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 21 Αυγούστου, είναι στον "αέρα".

Οι Άρης, ΠΑΣ και Ατρόμητος έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με τη Nova και για να περάσει η προκήρυξη, απαιτείται η ψήφος από τα 3/4 των ομάδων. Στην επόμενη Γ.Σ. χρειάζεται το ίδιο ποσοστό, ενώ αν χρειαστεί και τρίτη Γενική Συνέλευση, θα απαιτούνται οκτώ ψήφοι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΟΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ