STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο

Στιγμιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη
Στιγμιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη INTIME SPORTS

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (9/1, 15:00) αναβλήθηκε εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού στους Περιστεριώτες.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη Super League Interwetten. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του Ατρομήτου αναβάλλεται εξαιτίας του ιού. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και στους Περιστεριώτες που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (9/1, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν θα διεξαχθεί.

Ήταν κάτι αναμενόμενο καθώς πριν από το ματς με τον Βόλο, το οποίο επίσης δεν έγινε, είχαν ανακοινωθεί 11 κρούσματα κορονοϊού στον Ατρόμητο, ενώ την Τετάρτη (5/) ανακοινώθηκε και η αναστολή ομαδικών προπονήσεων για εννέα ημέρες.

Θυμίζουμε ότι με το ισχύον πρωτόκολλο, πρέπει να υπάρχουν επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα στα δύο τελευταία τεστ, προκειμένου ένα παιχνίδι να αναβληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

"Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΡΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ