STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Αναβλήθηκε η ΓΣ για την προκήρυξη του πρωταθλήματος

Η μπάλα της Super League Intewetten στους Ζωσιμάδες.
Η μπάλα της Super League Intewetten EUROKINISSI SPORTS

Η ΓΣ της Super League Interwetten πήρε αναβολή, καθώς απουσίαζαν πέντε ομάδες από τη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να πηγαίνει κι άλλο πίσω η έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Κι άλλο πίσω πηγαίνει η ΓΣ της Super League Interwetten που είχε ως θέμα την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, καθώς απουσίαζαν πέντε ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ δεν έδωσαν το παρών στην τηλεδιάσκεψη, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι.

Θυμίζουμε πως το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων παραμένει ανοιχτό, με αρκετές ομάδες να παραμένουν άστεγες. Γι' αυτό το λόγο και έχουν πάει πίσω διαδικαστικά ζητήματα, όπως το συγκεκριμένο.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας στη Γενική Συνέλευση, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ