STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής

Στιγμιότυπο από το ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης
Στιγμιότυπο από το ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης INTIME

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά απ' τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Αστέρα Τρίπολης στους Ζωσιμάδες. Οι Ηπειρώτες έπιασαν τους Αρκάδες στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τη δεύτερη του νίκη στη Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και έφτασε τους εννέα βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Την Κυριακή στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστική διεξήχθη στην OPAP Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση επικράτησε 2-0 του Δικεφάλου και έφτασε τους 24 βαθμούς στο -6 από την κορυφή. Λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε και το ματς του Άρη με τον ΟΦΗ που έληξε 1-1.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 2-0 της Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής (30/10) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Βρίσκεται στους 10 πόντους μακριά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι αιωνίων στην Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική.

Στα ματς που άνοιξαν το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League το Σάββατο, ο Παναθηναϊκός πέρασε με το εμφατικό 5-1 από το Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον Βόλο για το 10/10, ενώ ο Ιωνικός έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

  • Ιωνικός - Παναιτωλικός 2-2
  • Βόλος - Παναθηναϊκός 1-5

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

  • Ολυμπιακός - Λαμία 2-0
  • Λεβαδειακός - Ατρόμητος 2-1
  • ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0
  • Άρης - ΟΦΗ 1-1

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

  • ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-1

Η βαθμολογία της Super League μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής

Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής
Η βαθμολογία της Super League μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής SPORT24
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ ΒΟΛΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ